Jeg underviser innen ernæring, folkehelse og mat- og helsefaget. Undervisningen foregår både som forelesninger, studentaktiv undervisning og praktiske kjøkkenundervisning. Videre, veileder jeg bachelorstudenter.
Jeg er med i det prioriterte forskningssenteret Lifecourse Nutririon som har fokus på mat og ernæring fra tidlig utvikling.
Forskningserfaringen min er hovedsakelig kvalitativ med fokus på preconception health. Videre, har jeg arbeidet som vitenskapelig assistent i det prioriterte forskningssenteret Lifecourse Nutrition i ulike prosjekt slik som Matnyttig, PREPARED og VeggiSkills.
Jeg underviser hovedsakelig på bachelornivå innen ernæring og folkehelse, samt i lærerutdanningen innen mat og helse.
08.2020-07.2022:
Vitenskapelig assistent, Lifecourse Nutrition, UiA.
Timelærer, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultetet for helse og idrettsvitenskap, UiA.
08.2022- dd:
Universitetslektor, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultet for helse og idrettsvitenskap, UiA
Preconception health
Matvarekunnskap
Matrestriksjoner
Praktisk matlaging
Prosessering av mat
Bærekraftig kosthold
Kosthold i ulike livsfaser (særlig fokus på barn og unge)
Kosthold på ulike arenaer
Sosiale ulikheter i helse
Entreprenørskap
Skills for life
Matnyttig
PREPARED
VeggieSkills
KOMA
Beans & Fractions
LearnFood
På Egne Bein
Sist endret: 30.10.2023 15:10