Jeg underviser innen mat og ernæring på flere studieprogram. Undervisningen min foregår som praktisk kjøkkenundervisning, forelesninger samt studentaktiv undervisning.
Jeg er med i det prioriterte forskningssenteret «Lifecouse Nutrition» som har fokus på mat og ernæring fra tidlig utvikling.
Jeg har erfaring med kvantitativ forskning knyttet til hvordan servering av et gratis skolemåltid i tråd med kostrådene kan fremme sunne kostholdsvaner hos grunnskolebarn (10-12 år).
Jeg underviser på bachelorprogrammet i samfunnsrettet ernæringsarbeid samt tematikk knyttet til mat og ernæring på barnehagelærerutdanningen og grunnskoleutdanningen.
Relevant arbeidserfaring:
2017-dd: Universitetslektor, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultet for helse- og idrettsvitenskap, UiA (byttet navn fra Institutt for folkehelse, idrett og ernæring i 2019)
Ernæring i svangerskapet
Ernæring i ammeperioden
Tiltak for å fremme amming
Kosthold blant spedbarn, barn og unge
Praktisk matlaging
Ernæringsrelaterte tiltak i skolen
Kostholdsarbeid på ulike helsefremmende arenaer
Skolemat
Tid til amming (under utvikling)
Sist endret: 7.11.2023 10:11