Jeg arbeider som førstelektor i mat og helse ved Institutt for ernæring og folkehelse og underviser primært grunnskolelærerestudenter på bachelor- og masternivå. Jeg er medlem av det prioriterte forskningssenteret Lifecourse Nutrition, som fokuserer på mat og ernæring i de tidlige fasene av livet. Mitt vitenskapelig arbeid kretser rundt undervisning i mat og helse i skolen; kompeansebehov i grunnskolen, læreplanforståelse, tverrfaglighet og dybdelæring, pedagogisk entreprenørskap, utvikling av undervisningsmateriell og mat- og måltider for ulike grupper.
Jeg jobber med klasseromsforskning i mat og helse, med vekt på pedagogiske læringsressurser, fagkompetanse, kompetansebehov og pedagogiske entreprenørskap i skolen. Jeg er særlig opptatt av kompetanseheving i mat og helse, tverrfaglighet og dybdelæring, læreplanforståelse, faglig utnyttelse av potensialet i mat og helse særlig knyttet opp mot livsmestring.
Jeg underviser i mat og helse i grunnskolelærerutdanningen og underviser og veileder masterstudenter i mat og helse. I tillegg veileder jeg og underviser i sosialt entreprenørskap og innovasjon i ernæringsarbeid som inngår i samfunnsrettet ernæringsarbeid, bachelorprogram.
2020 - dd: Førstelektor i mat og helse, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultet for helse- og idrettsvitenskap, UiA (byttet navn fra Institutt for folkehelse, idrett og ernæring i 2019)
2018 - 2020: Karriereveileder - videregående opplæring for voksne, Karriere Agder
2015 - 2018: Avdelingsleder grunnskole - ungdomsskole, Birkenlund skole
2008 -2015: Universitetslektor i mat og helse, Førsteamanuensis, Institutt for folkehelse, idrett og ernæring, Fakultet for helse og idrettsvitenskap, UiA.
2006 - 2008: Høyskolelektor i mat og helse - Høyskolen i Oslo og Akershus
2003 - 2006: Allmennlærer grunnskole - ungdomsskole, Haugenstua skole
Sist endret: 1.03.2024 16:03